Επίσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Ημαθίας στο Κ.Δ.Η.Φ. Αλεξάνδρειας

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full” style=”vc_box_shadow_3d”][vc_column_text]Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης των οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής για στήριξη των δομών κοινωνικής προστασίας, επισκέφτηκε το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και πρόσφερε είδη προστασίας όπως αντισηπτικά, μάσκες και γάντια προστασίας έναντι του covid-19.
Εκ μέρους του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, η πρόεδρος Ελεονόρα Σαρκατζή υποδέχτηκε και ξενάγησε τα μέλη της επιτροπής στα εργαστήρια και στους χώρους εκπαίδευσης των ΑμεΑ. Επίσης τους ενημέρωσε σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τα ΑμεΑ, με την εξέλιξη των εργασιών της ανέγερσης του νέου Κ.Δ.Η.Φ. στην Βέροια καθώς και για την σπουδαιότητα του έργου αυτού τόσο για τα ΑμεΑ (καθώς υπάρχουν ΑμεΑ που παραμένουν στα σπίτια τους λόγω της μη διαθεσιμότητας θέσεων στις υπάρχουσες δομές της Ημαθίας) όσο και για την Ημαθία γενικότερα.
Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας και το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» εργαζόμενοι και ωφελούμενοι εκφράζουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την προσφορά τους καθώς και για την παρουσία τους στους χώρους του Κ.Δ.Η.Φ. Αλεξάνδρειας.
Είναι πολύ σημαντική η φυσική παρουσία του κόσμου δίπλα στα ΑμεΑ καθώς κύριος σκοπός των δράσεων του Συλλόγου είναι η κοινωνική ένταξη τους.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_gallery type=”image_grid” images=”3860,3859″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]