ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας και η καμπάνια #Βάλε_το_αποτύπωμά_σου! θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με την ανάγκη ολοκλήρωσης της ανέγερσης και της λειτουργίας του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.

Το έργο της ανέγερσης έχει ολοκληρωθεί κατά το 80% και για την αποπεράτωση του απομένει το σημαντικό ποσό των 180.000€. Αναζητούμε, λοιπόν, 180 Χρυσούς Δωρητές που θα προσφέρουν από 1.000€ έκαστος και θα επιταχύνουν την έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου αυτού.

#Βάλε_το_αποτύπωμά_σου! λοιπόν και όλοι μαζί μπορούμε να ανοίξουμε την πόρτα του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.

Τα αποτυπώματα των Χρυσών Δωρητών θα τοποθετηθούν στην είσοδο του νέου Κ.Δ.Η.Φ. «Τα Παιδιά της Άνοιξης» στην Πατρίδα Βέροιας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

– Κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR7001712110006211101712799

– Επικοινωνία με το λογιστήριο (23330 27212) για την επιβεβαίωση της κατάθεσης και έκδοση παραστατικού (απόδειξη είσπραξης δωρεάς ή κάποιο άλλο έγγραφο όπως βεβαίωση αποδοχής δωρεάς).

– Θα χρειαστούμε στην συνέχεια μια φωτογραφία δικιά σας ή εργαζομένων σας (αν φυσικά το επιθυμείτε) που να δείχνουν το αποτύπωμά τους, για την προβολή της στα κοινωνικά μας δίκτυα προκειμένου να παροτρύνουμε και άλλες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στην καμπάνια μας. Η φωτογραφία μπορεί να βγει είτε στο υπό ανέγερση Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στην Πατρίδα Βέροιας είτε στο χώρο σας.