ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

202

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ

36

ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

η ΑΝΕΓΕΡΣΗ νέου ΚΔΗΦ στη Βέροια

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Κάντε τώρα μια ΔΩΡΕΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

υποΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Με Αναπηρία Νομού Ημαθίας, μετά την ίδρυση και την άρτια λειτουργία του μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας στην Αλεξάνδρεια, ζητάει τη στήριξη σας για τη δημιουργία ενός Κ.Δ.Η.Φ και στην Βέροια. Το Κ.Δ.Η.Φ. παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπειών και υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία βελτιώνοντας την καθημερινή ποιότητα της ζωής τους. Ο χώρος δεν επαρκεί πια και 50 ακόμα ενήλικα ΑμεΑ παραμένουν σπίτι καθημερινά χωρίς να δραστηριοποιούνται για να προάγουν το επίπεδο της ζωής τους.

Μετά τη δωρεά του οικοπέδου από το Δήμο Βέροιας στο Δ.Δ της Πατρίδας στο Σύλλογο μας, απομένει η κατασκευή του Κέντρου και σας καλούμε να μας ενισχύσετε οικονομικά καθώς στηρίζουμε το έργο μας στη συμμετοχή σας.

Ο Σύλλογος μας οφείλει μεγάλο μέρος της βιωσιμότητας του σε ιδιώτες δωρητές, ιδρύματα και εταιρίες που έχουν σταθεί αρωγοί στο έργο μας. Τώρα όμως η βοήθεια σας είναι πιο πολύτιμη και απαραίτητη από ποτέ.

Ο χώρος δεν επαρκεί πια και 50 ακόμα ενήλικα ΑμεΑ παραμένουν σπίτι καθημερινά χωρίς να δραστηριοποιούνται για να προάγουν το επίπεδο της ζωής τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Κάντε τώρα μια ΔΩΡΕΑ

ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Καμπάνιες

Βραδιά αλληλεγγύης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμπάνιες

Ποτέ μια φιλανθρωπία δεν ήταν τόσο γλυκιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμπάνιες

Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ